Όροι και προυποθέσεις

 

 Το wine-lygas.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων και βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.wine-lygas.gr  Παρακαλούμε πριν εισέλθετε και περιηγηθείτε σε αυτό να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη λειτουργία του.

 

Η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στο www.wine-lygas.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση με τους παρακάτω όρους:

 

Το WINE-LYGAS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να ανανεώνει μονομερώς τους όρους που διέπουν την χρήση και την λειτουργία του, και υποχρεώνεται να ενημερώνει τους χρήστες μέσω της ιστοσελίδας του.

 

Ευθύνη χρήστη

Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν το WINE-LYGAS για οποιαδήποτε μετάδοση ή δημοσίευση περιεχομένου που είναι παράνομο, κακόβουλο, προσβλητικό και παραβιάζει την ισχύουσα Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς και τις διεθνείς συμβάσεις.

Το e-mail και τα προσωπικά στοιχεία που θα ζητηθούν όπου αυτό απαιτείται, πρέπει να είναι σωστά και έγκυρα, προκειμένου να μπορέσει ο χρήστης να χρησιμοποιήσει σωστά τις υπηρεσίες του WINE-LYGAS.

Περιορισμός ευθύνης

Το WINE-LYGAS δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για ζημιές που μπορεί να προκύψουν από :

• Αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό από τρίτους.

• Αδυναμία εκτέλεσης ή καθυστέρησης των παραδόσεων λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, απεργιών, και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

• Διαθεσιμότητας των προϊόντων από περιστασιακές ή μόνιμες ελλείψεις, π.χ. προϊόντων συγκεκριμένης εσοδείας κ.α.

Τρόποι πληρωμής

 1. PAYPAL

 

Το WINE-LYGAS είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και υποστηρίζει σαν βασική μέθοδο συναλλαγών την ηλεκτρονική πληρωμή με χρήση PAYPAL.

2. Με τραπεζική κατάθεση                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Για τους χρήστες που δεν επιθυμούν να συναλλάσονται με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι συναλλαγών με το WINE-LYGAS οι οποίοι είναι οι παρακάτω :

• Με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς :

 

Αποδοχή συναλλαγής

Το WINE-LYGAS διατηρεί το δικαίωμα να μην εγκρίνει την αποδοχή της συναλλαγής για λόγους που ανάγονται στην ασφάλεια των συναλλαγών, την ασφάλεια του πελάτη, και του ιδίου.

 

Παράδοση παραγγελίας

Από τη στιγμή που θα επιβεβαιωθεί η ολοκλήρωση της συναλλαγής σας με το WINE-STORE και γίνει αποδεκτή τότε ξεκινάει η διαδικασία της αποστολής της παραγγελίας σας σύμφωνα με τα παρακάτω :

Παραγγελία σε ημέρα αργίας

Οι παραγγελίες που θα δίνονται σε ημέρες αργίας θα θεωρείται ότι παραλαμβάνονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

  Το WINE-LYGAS προτίθεται να παραδίδει με ιδία μεταφορικά μέσα τις παραγγελίες σας σε όποιες περιπτώσεις κρίνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το μεταφορικό κόστος για τον χρήστη πελάτη του.

 Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση θα υπάρχει άμεση ενημέρωση στα στοιχεία επικοινωνίας σας.

 

Ανάκληση παραγγελίας

 Μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελία σας ανάλογα με το στάδιο της εξέλιξης που αυτή βρίσκεται.

 Η Επιστροφή της αξίας της παραγγελίας που έχει εγκριθεί η ακύρωση γίνεται από το WINE-LYGAS με τραπεζική κατάθεση αποκλειστικά στον λογαριασμό του εντολέα της παραγγελίας.

 Για τις πληρωμές που έχουν γίνει με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, το ποσό που θα επιστραφεί θα είναι μειωμένο ανάλογα με οποιοδήποτε κόστος τρίτων, π.χ. με το ποσοστό της τραπεζικής παρακράτησης που απορρέει από την εκάστοτε σύμβαση του WINE-LYGAS με τα τραπεζικά ιδρύματα.

 Παραγγελίες που έχει ξεκινήσει η αποστολή τους, ( δηλαδή έχουν παραδοθεί στην μεταφορική εταιρεία ), δεν ακυρώνονται.

 Για τους παραπάνω λόγους η ανάκληση πρέπει πάντα να γνωστοποιείται σε εύλογο χρονικό διάστημα.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 Αυτή η ιστοσελίδα με όλα τα περιεχόμενα της, ( λογότυπα, διακριτικά γνωρίσματα, εικόνες, κείμενα, γραφικά, επιλογές, ρυθμίσεις, κ.α. ) που αντιπροσωπεύουν το WINE-LYGAS ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα ή συνεργαζόμενα με αυτό, καθώς και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες τους, είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων.

 Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνιση και η έκθεση των παραπάνω περιεχομένων στην ιστοσελίδα www.wine-lygas.gr και στο ηλεκτρονικό του κατάστημα δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.